Retourbeleid

RETOURBELEID
Het is natuurlijk mogelijk dat je Elektrische Scooter, Elektrische fiets, of je overig product of accessoire niet helemaal voldoet aan je verwachting. Je kunt dan je aangeschafte product retourneren of ruilen binnen 30 dagen na ontvangst van je product. Hieronder vindt je onze voorwaarden die verbonden zijn aan het retour sturen van jouw nieuw aangeschaft product.

Retourneren
Voor bestellingen geldt wettelijk een zichttermijn van 14 dagen
wij hanteren speciaal voor jou 21 dagen
vanaf het moment dat je bestelling in jouw bezit is. Binnen deze termijn mag je het product bekijken, beoordelen en of/passen, tenzij anders vermeld. Hieronder valt helaas niet het maken van een uitgebreide proefrit op je fiets of scooter.
Dit moeten we helaas zien als een gebruikte fiets of scooter.
Dan is het niet mogelijk om deze te retourneren.

Nadat de wettelijke zichttermijn van 14 dagen verstreken is, heb je  nog maximaal 7 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.
Wil je je product retoursturen neem dan contact op met de klantenservice.

Aanvullende retourvoorwaarden

Let wel even op!
Het product dien je zoveel mogelijk in eventuele originele verpakking retour te sturen
Eventuele ontstane schade tijdens retourneren wordt wel in mindering gebracht van het terug te storten aankoopbedrag. En het te retourneren product dient uiteraard wel geheel compleet te zijn.
De retour gestuurde producten worden uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst in ons magazijn voor retour verwerkt.
Een product wat omgeruild moet worden in verband met fabrieksmankementen zal altijd eerst worden opgehaald. Na ontvangst bij ons zal het nieuwe product verzonden worden.
Wij hebben natuurlijk geen invloed op de ophaal en bezorgtijd. Alleen op de ophaal of leveringsdatum.

Accessoires
Voor accessoires  vragen we je wel het pakketje even zelf af te geven bij een DHL Shop of bij een Post.nl verzamel punt.

Geld Retour
Als iets niet goed is krijg je natuurlijk geld retour
Je ontvangt je geld retour binnen ongeveer 10 werkdagen. Wanneer jou retourzending bij ons is afgehandeld dan wordt dit kenbaar gemaakt aan jou via email.
Heb je via onze betaalsystemen betaald dan ontvang je je geld op je bankrekening retour.

Ruilen
Het ruilen van een product voor het zelfde product in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling. je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door aan onze klantenservice.
Moet er een product geruild worden door een defect of fout van ons is dit uiteraard geheel voor onze eigen rekening.

Garantie
Op al onze producten geldt de fabrieksgarantie op de meeste producten is dat 1 jaar.
Ingeval van gebreken of mankementen zullen wij je vragen om foto’s en eventueel videobeelden
bij te voegen om het probleem in kaart te kunnen brengen en om te kunnen bepalen of het probleem of mankement onder de garantie valt. ( Dit is namelijk niet altijd het geval).
Zonder gevraagd beeldmateriaal kunnen wij je garantieaanvraag niet in behandeling nemen.
De volgende zaken vallen niet onder de garantie:
Problemen aan draaiende/slijtende delen, oxidatie-vorming, lekke banden, schades ontstaan door het gebruik, het niet tijdig geven van een servicebeurt ( 3 tot 6 maanden na het in gebruik nemen van fiets of 6 tot 12 maanden na het in gebruik nemen van een scooter).

Klantenservice
Wilt je iets ruilen of retourneren of heb je een opmerking of klacht? Stuur een e-mail naar onze klantenservice, dan kunnen we samen kijken naar een geschikte oplossing. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie van een van onze medewerkers.